Kliv in i framtiden med Brookhaven!

KONTAKTA OSS PRODUKTER & TJÄNSTER
wireless-monitoring

Nyhet!

Nu lanserar vi trådlös övervakning. Få totalkontroll vart än du befinner dig i världen. Specialanpassade lösningar för medicin- och sjukvårdsindustrin.

Läs mer Se film

about

Om oss

Kliv in i framtiden av kontamineringskontroll & miljö-övervakningssystem med Brookhaven Instruments!

Brookhaven Instruments levererar övervakningssystem, bärbara partikelräknare, filter-testlösningar, steriliseringsprodukter & tjänster, mikrobiologiska lufttestare, validerings & mättjänster. Våra största områden är inom life science, sjukhus, vävnadsbank, elektronik och livsmedelsindustrin. Vi har erbjudit våra tjänster i Norden och de Baltiska länderna med denna typ av instrument sedan 1993. Vårt mål är att vara en nyckelleverantör när det gäller design, installation, validering, utbildning och underhållstjänster. Du efterfrågar, vi designar.

vatten

Nanomembranfiltrerar du dricksvattnet?

Säkerställ filtrets funktion med en partikelräknare.

En realtidsmätning av partiklar med Lighthouse vätskekpartikelräknare på permeatet efter nanomembranfiltret säkerställer filtrets integritet och kan snabbt upptäcka eventuella fiberbrott eller läckage.

Läs mer

nya-produkter

Oops… We did it again!

Den smartaste Portabla Partikelräknaren finns nu tillgänglig på marknaden.

Apex Z3

produkter

Produkter & Tjänster

Vi kan hjälpa dig med att hitta den produkt som passar dig bäst. Partikelcertifiering enligt ISO 14644-1 renrumsstandard, fortlöpande övervakning av kritiska parametrar enligt EU GMP annex1, sterilisering renrum med väteperoxidsterilisering, desinfektering renrum, rutinmässig mikrobiologisk luftprovtagning eller filtertest i enlighet med ISO 14644-3.


Instrument

Vi levererar olika typer av instrument och utrustning som partikelräknare för applicering i renrum, vätska & filtertest, mikrobiologisk luftprovtagning och steriliseringsutrustning.

Vi har aerosol partikelräknare från och med 0,1µm i storlekskanal och flödet startar från 2,83 L/min upp till 100 L/min beroende på din applikation.

Läs mer:
För vätskor erbjuder vi ett s.k. Batch provtagningsinstrument för att möta kraven USP 788 & EP 2.9.19. För on-line mätning erbjuder vi instrument från nano till mikrometerpartiklar.

Läs mer:
Du kan välja mellan den klassiska siktmetoden där du drar luften direkt till agar-plattan genom ett fast huvud, eller genom en springa mot agar-provtagaren där luften dras genom en ensam springa på det fasta huvudet mot en roterande agar-platta, eller varför inte kombinera båda i ett och samma instrument.

Läs mer:
Partikelräkning genomförbar i realtid erbjuder bäst-i-test funktioner och mångsidighet i det spännande området inom partikeldetektion av luftburna partiklar i realtid. Partikelräknaren känner av den totala och livskraftiga partikelmängden i realtid och integrerar TSI:s patenterade Laser Induced Fluorescence (LSI) teknologi för att fastställa partikellivskraft. TSI:s realtids partikelräknare kombinerar genomförbar partikeldetektion, total partikelformig detektion och integrerad partikelinsamlingsfunktion i ett enda bärbart instrument.

Läs mer:
Om du är intresserad av sanering av ditt renrum eller andra områden kan vi erbjuda olika lösningar för att uppnå 3-6 avverknings reduktion av mikrobiologisk kontaminering genom användning av gas eller torrdimma i det utrymme som ska saneras.

Läs mer:
Utbudet av filtertestutrustning som vi kan erbjuda är stort, Aerosol fotometrar, Aerosol generatorer, avsökningssonder och mer. Vi har förmodligen det du söker inom integritetstestning av filter i produktion eller för slutinstallation av applikationer.ke

Läs mer:


Övervakningssystem

Om du vill övervaka kritiska parametrar inom ditt renrum eller kontrollerade utrymmen så som partiklar, mikroorganismer, differentialtryck, temperatur och fuktighet, VHP eller ledningsförmåga, så kan vi designa ett system som passar dina behov. Vi kan ge dig en helhetslösning med en komplett design och valideringsdokument i enlighet med GAMP5. Vi har vår egen installationspersonal som kommer att slutföra projektet i tid.

Läs mer:


Validering & Mätning

Vi utför olika typer av renrumstest och mättjänster så som: filtertest, partikelräkning, mikrobiologisk luftprovtagning, luftflödesmätning och Väteperoxid sterilisering.

Läs mer:


Service och kalibrering

Vi erbjuder kalibrering och service av våra partikel- mikrobiologiska- och miljöinstrument och sensorer. Vi kalibrerar även en mängd olika märken. Kalibrering av instrument kan ske på plats om du så önskar. Vi erbjuder kalibrering enligt ISO 21501-4 för partikelräknare.

Calibration & repair service order
vager-din-gamla-partikelraknare-for-mycket

Väger din gamla partikelräknare för mycket?

Kliv in i framtiden med Brookhaven.

Läs mer
annonsgalleri

Annonsgalleri

Här nedan hittar du vårt senaste marknadsföringsmaterial som vi har använt oss av i tryck i digitala medier.
Klicka på en bild för att öppna en version i full storlek.


kontakta-oss

some-fun-facts

Kontakta oss

Om du är redo att beställa, vill ha en offert, behöver mer information om vad vi har att erbjuda eller har ett instrument som behöver kalibrering eller service, skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom kort.

Skicka email

kontakt

Brookhaven Instruments AB

SVERIGE (huvudkontor)

Brookhaven Instruments AB
Eldsbodavägen 15
734 30 Hallstahammar
Sweden

Telefon +46 8 447 16 75
info@brookhaven.se

DANMARK

Brookhaven Instruments AB
Kornelvej 9
DK-8763 Rask molle
Denmark

Telefon +45 2970 39 42
kim@brookhaven.se

FINLAND

Perel OY (Partner till Brookhaven Instruments)

Torpankatu 28
05801 Hyvinkää
Finland

Telefon +358 40 733 65 23
sami.hautala@perel.fi